Activiteiten HVZOD 2024

Busreizen: Zaterdagen 11 en 18 mei 2024
Beide busreizen zijn bijna volgeboekt. Voor de 2e bustocht zijn wellicht nog een paar plekken. Meldt u even aan. Als beide bussen helemaal volgeboekt zijn, dan hanteren we een reservelijst. Staat u hierop?, dan hoort u het zodra er plekken beschikbaar komen. U kunt zich aanmelden bij Henk Jeurink. Tel: 06-251 862 05

Boek 1940-1945
Velen van u waren in mei 2023 aanwezig bij de boekpresentatie en hebben het prachtige boek aangeschaft. Van de 1200 exemplaren zijn er nu nog slechts circa 30 beschikbaar. Daarna zijn de boeken uitverkocht. Mocht u nog graag een boek willen kopen: de laatste boeken liggen bij boekhandel OMLO in Klazienaveen. Ook bij Readshop Boelens in Emmermeer en bij Vermeer aan de Noorderstraat kunt u wellicht nog een boek kopen. Zo lang de voorraad strekt. De prijs is 24,90.

Nieuwe leden (Actie)
Wij willen graag wat groeien in ledenaantal. Via de ledenwerfactie hebben we in 2023 dubbel zoveel nieuwe leden ingeschreven dan in de jaren ervoor. We hebben helaas ook leden moeten uitschrijven van wege hoge ouderdom of overlijden. Maar per saldo gaat het qua ledenaantal goede kant op. Voor het voortbestaan van onze vereniging zou het mooi zijn als we deze stijgende trend kunnen doorzetten.
U kunt ons helpen en een cadeaubon van 10 euro verdienen voor elk nieuw lid wat u aanbrengt. We kunnen ook eerst ter kennismaking een gratis Kroniek toesturen als u iemand weet die belangstelling heeft om wellicht lid te worden.
Bel met Gré Tiben-Tolner voor meer informatie. 06-15688141.