Activiteiten

Activiteiten HVZOD 2024

Boek 1940-1945
Velen van u waren in mei 2023 aanwezig bij de boekpresentatie en hebben het prachtige boek aangeschaft. Van de 1200 exemplaren zijn er nu nog slechts circa 30 beschikbaar. Daarna zijn de boeken uitverkocht. Mocht u nog graag een boek willen kopen: de laatste boeken liggen bij boekhandel OMLO in Klazienaveen. Ook bij Readshop Boelens in Emmermeer en bij Vermeer aan de Noorderstraat kunt u wellicht nog een boek kopen. Zo lang de voorraad strekt. De prijs is 24,90.

Nieuwe leden (Actie)
Wij willen graag wat groeien in ledenaantal. Via de ledenwerfactie hebben we in 2023 dubbel zoveel nieuwe leden ingeschreven dan in de jaren ervoor. We hebben helaas ook leden moeten uitschrijven van wege hoge ouderdom of overlijden. Maar per saldo gaat het qua ledenaantal goede kant op. Voor het voortbestaan van onze vereniging zou het mooi zijn als we deze stijgende trend kunnen doorzetten.
U kunt ons helpen en een cadeaubon van 10 euro verdienen voor elk nieuw lid wat u aanbrengt. We kunnen ook eerst ter kennismaking een gratis Kroniek toesturen als u iemand weet die belangstelling heeft om wellicht lid te worden.
Bel met Gré Tiben-Tolner voor meer informatie. 06-15688141.

Leden geef uw email adres aan ons door.

Mogen wij uw emailadres?

Wij sturen af en toe een mail/nieuwsbrief naar onze leden. Meestal vlak voor een activiteit om u er nog even aan te herinneren. Of extra informatie dat na het verschijnen van de Kroniek nog binnen komt.

Graag willen wij u onze mails ook aan u versturen, maar daarvoor ontbreekt in sommige gevallen uw mailadres.

Daarom vragen wij: heeft u de laatste maanden geen mail van ons ontvangen, kom dan even in actie.

Geef uw emailadres via een mailtje door aan onze ledenadministratie: aoost3@kpnplanet.nl

Wij zorgen er dan voor dat u in het vervolg ook de actuele nieuwsberichten ontvangt.